Επιστροφή προϊόντος

Είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητά των προϊόντων μας θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση όμως,(π.χ. ακύρωση εκδήλωσης για διαφόρους λόγους ) υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων μας εφόσον δεν έχουν προσωποποιημένα στοιχεία. Κάποια από τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, με βάση τις δικές σας επιθυμίες και επιλογές.

Μπορείτε να κάνετε επιστροφή προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Όλες οι επιστροφές πρέπει να αιτηθούν πριν στείλετε τα προϊόντα σας πίσω σε εμάς. Σημειώστε ότι οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον:

  1. Έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 690 640 3059 ή μας στείλετε email στο [email protected]
  2. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος (συσκευασία και απόδειξη αγοράς, καθώς αποτελούν μέρος τους προϊόντος).
  3. Δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους παρέμβαση στο προϊόν.
  4. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής.
  5. Αποστείλετε το προϊόν μέσω της ACS courier με την οποία συνεργαζόμαστε (το σχετικό κόστος αποστολής του προϊόντος προς επιστροφή επιβαρύνει εσάς).

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, μπορείτε είτε να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε προϊόν της παραγγελίας με άλλο προϊόν, είτε να σας επιστραφούν τα χρήματά σας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών (στην περίπτωση αυτή επιστρέφεται μόνο το κόστος του προϊόντος χωρίς τα έξοδα μεταφοράς).

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν (π.χ. φθορά κατά τη μεταφορά), επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 690 640 3059 το αργότερο εντός 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς καμία επιβάρυνση σε εσάς.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάσει λειτουργικό πρόβλημα σε διάστημα τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή του με νέο, χωρίς καμία επιβάρυνση σε εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 690 640 3059 (ώρες επικοινωνίας 09:00-14:00) έτσι ώστε να λάβετε οδηγίες για τη διαδικασία αντικατάστασης ή αποζημίωσης. Εάν κριθεί αναγκαία η αντικατάσταση και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στην αντικατάσταση από κάποιο άλλο, ισάξιο προϊόν της επιλογής σας, ή την επιστροφή της αξίας του σε χρήματα.

Συμπληρωματική παραγγελία

Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε συμπληρωματική παραγγελία έχοντας υπόψη σας ότι θα θεωρείται νέα παραγγελία και θα έχει την αντιμετώπιση και τους όρους νέας παραγγελίας.

Αλλαγή /Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή, καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλ: 690 640 3059.  Στην περίπτωση που έχετε προκαταβάλλει το ποσό της παραγγελίας σας, το ποσό επιστέφεται ολόκληρο στο λογαριασμό της επιλογής σας.  Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει δοθεί για αποστολή δε γίνεται επιστροφή χρημάτων και η παραγγελία σας αποστέλλεται κανονικά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Email:

[email protected]  (Άμεση απάντηση 09:00 μέχρι τις 21:00)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

+30 690 640 3059  (09:00-15:00)

Επιστροφές, Pretty Woman™