Φροντίδα Κοσμημάτων

Tα κοσμήματα που θα δείτε στην συλλογή Pretty Woman κατασκευάζονται στο εργαστήριό μας.

  • Οι αλυσίδες μας είναι από ανοξείδωτο ατσάλι ή ασήμι 925.
  • Τα μενταγιόν μας είναι από ανοξείδωτο ατσάλι και ορείχαλκο.
  • Τα ορειχάλκινα έχουν υποστεί μία από τις παρακάτω επεξεργασίες :

επιχρύσωμα 24k ή επάργυρα με 1000αρι ασήμι.

Όλα τα παραπάνω μέταλλα δεν προκαλούν αλλεργίες.

Τα κοσμήματα που είναι από ανοξείδωτο ατσάλι είναι ανθεκτικά,  δεν μαυρίζουν και δεν χάνουν το χρώμα τους είτε είναι επιχρυσωμένα είτε επάργυρα.

Τα κοσμήματα που είναι από ασήμι 925 μπορεί να οξειδωθούν με την πάροδο του χρόνου και μπορείτε να τα καθαρίζετε με στεγνό πανί.

Τα κοσμήματα copper (ορείχαλκος) έχουν αρκετά μεγάλη αντοχή στον χρόνο, παρόλα αυτά υπάρχει πιθανότητα το συγκεκριμένο υλικό να οξειδωθεί όταν έρθει σε επαφή με ιδρώτα, άρωμα ή κρέμα σώματος και να χάσει την λάμψη του.  Επίσης το pH του δέρματος διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, γι’ αυτό και ένα ίδιο κόσμημα μπορεί να έχει διαφορετική αντίδραση από δέρμα σε δέρμα. Αυτό καθιστά τον ορείχαλκο ιδιαίτερα ευαίσθητο σε ορισμένα δέρματα με αποτέλεσμα να επιταχύνει τον χρόνο οξείδωσης του.

Η χρήση αντισηπτικών δεν ενδείκνυται όσο φοράτε κοσμήματα διότι μπορεί να θαμπώσει το χρώμα τους.

Προτείνουμε να αποφεύγεται γενικά η επαφή με χημικά, ανεξάρτητα από την ποιότητα του κοσμήματος ώστε τα κοσμήματα σας να παραμένουν λαμπερά σε βάθος χρόνου.

Μετά από χρήση τους σε θάλασσα ή πισίνα συνιστάται ο καθαρισμός με γλυκό νερό.

Αποθηκεύστε το κόσμημα στο κουτί του. Μην αποθηκεύετε όλα τα κοσμήματα μαζί καθώς υπάρχει η πιθανότητα να γρατζουνιστούν ή να μπερδευτούν μεταξύ τους.

 

Φροντίδα Κοσμημάτων, Pretty Woman™