Επιστροφή – Αλλαγή Προϊόντων

Είμαστε βέβαιοι ότι η ποιότητά των προϊόντων μας θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων μας εφόσον δεν έχουν προσωποποιημένα στοιχεία. Κάποια από τα προϊόντα μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται ειδικά για εσάς, με βάση τις δικές σας επιθυμίες και επιλογές.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, μπορείτε είτε να αντικαταστήσετε οποιοδήποτε προϊόν της παραγγελίας με άλλο προϊόν, είτε να πιστώσετε στο λογαριασμό σας το υπόλοιπο για επόμενη αγορά. Τα επιστρεφόμενα είδη παίρνουν τιμή σύμφωνα με την απόδειξη αγοράς τους.
Μπορείτε να κάνετε επιστροφή προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Όλες οι επιστροφές πρέπει να αιτηθούν πριν στείλετε τα προϊόντα σας πίσω σε εμάς. Σημειώστε ότι οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον:

 1. Έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 690 640 3059 ή μας στείλετε email στο [email protected]
 2. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος (συσκευασία και απόδειξη αγοράς, καθώς αποτελούν μέρος τους προϊόντος).
 3. Δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους παρέμβαση στο προϊόν.
 4. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής.
 5. Αποστείλετε το προϊόν μέσω της ACS courier με χρέωση παραλήπτη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με διαφορετική εταιρεία αναλαμβάνετε εξολοκλήρου τα έξοδα αποστολής διαφορετικά δεν θα παραλάβουμε το δέμα σας και θα επιστραφεί σε εσάς.

Η αλλαγή των προϊόντων έχει έξοδα 6€ και επιβαρύνουν τον πελάτη (αφορά τα μεταφορικά έξοδα της αλλαγής και θα υπολογιστούν στην αντικαταβολή του νέου δέματος + το ποσό της πιθανής διαφοράς στην τιμή μεταξύ των προϊόντων που θα γίνει η αλλαγή)

Επιστροφή Χρημάτων

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε εντός δεκα (10) ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας.Όλες οι επιστροφές πρέπει να αιτηθούν πριν στείλετε τα προϊόντα σας πίσω σε εμάς. Σημειώστε ότι οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον:

 1. Έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 690 640 3059 ή μας στείλετε email στο [email protected]
 2. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος (συσκευασία και απόδειξη αγοράς, καθώς αποτελούν μέρος τους προϊόντος).
 3. Δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους παρέμβαση στο προϊόν.
 4. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής.
 5. Αποστείλετε το προϊόν μέσω της ACS courier με χρέωση παραλήπτη
 6. Η επιστροφή χρημάτων έχει έξοδα 3.50€ και αφορά τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να στείλετε το δέμα με διαφορετική εταιρεία, αναλαμβάνετε εξολοκλήρου τα έξοδα αποστολής, διαφορετικά δεν θα παραλάβουμε το δέμα σας και θα επιστραφεί σε σας.
 7. Για την επιστροφή χρημάτων θα χρειαστεί να μας δώσετε το IBAN του λογαριασμού, το όνομα δικαιούχου και την τράπεζα του λογαριασμού που θέλετε να κάνουμε την επιστροφή

Από το ποσό της κατάθεσης θα αφαιρεθούν και τα έξοδα αποστολής 3.50€ (επιστρέφεται μόνο το κόστος του προϊόντος-στην περίπτωση που έχετε δωρεάν μεταφορικά αφαιρείται από το κόστος του προϊόντος)

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση που φτάσει στα χέρια σας ελαττωματικό προϊόν (π.χ. φθορά κατά τη μεταφορά), επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 690 640 3059 το αργότερο εντός 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του και θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο αντικατάστασής του χωρίς καμία επιβάρυνση σε εσάς.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάσει λειτουργικό πρόβλημα σε διάστημα τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή του με νέο, χωρίς καμία επιβάρυνση σε εσάς. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 690 640 3059 (ώρες επικοινωνίας 09:00-17:00) έτσι ώστε να λάβετε οδηγίες για τη διαδικασία αντικατάστασης ή αποζημίωσης. Εάν κριθεί αναγκαία η αντικατάσταση και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στην αντικατάσταση από κάποιο άλλο, ισάξιο προϊόν της επιλογής σας, ή την επιστροφή της αξίας του σε χρήματα.

Συμπληρωματική παραγγελία

Μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε συμπληρωματική παραγγελία έχοντας υπόψη σας ότι θα θεωρείται νέα παραγγελία και θα έχει την αντιμετώπιση και τους όρους νέας παραγγελίας.

Ακύρωση παραγγελίας – Μη Παραλαβή

Μπορείτε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον η παραγγελία σας δεν έχει ετοιμαστεί για αποστολή, καλώντας το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο τηλ: 690 640 3059. Στην περίπτωση που έχετε προκαταβάλλει το ποσό της παραγγελίας σας, το ποσό επιστέφεται ολόκληρο στο λογαριασμό της επιλογής σας. Στην περίπτωση που η παραγγελία σας έχει δοθεί για αποστολή δε γίνεται επιστροφή χρημάτων και η παραγγελία σας αποστέλλεται κανονικά.
Δεν γίνεται αποδεκτή η ακύρωση παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί/συσκευαστεί και έχει παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών από εμάς.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ‘Η ΟΜΟΙΑΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗΣ ΠΡΑΞΗΣ, Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Ή ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ).
H PRETTY WOMAN διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελεί παραγγελία πελάτη με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής, ακυρώσεων, ή/και επιστροφών.

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη, η PRETTY WOMAN διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ‘Η ΟΜΟΙΑΣ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗΣ ΠΡΑΞΗΣ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΠΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΤO ΡRΕΤΤΥ-WOMAN.GR (Σύνηθες ποσό τα 8€)

H PRETTY WOMAN διατηρεί το δικαίωμα να μην εκτελεί παραγγελία πελάτη με ιστορικό επαναλαμβανόμενων αρνήσεων παραλαβής, ακυρώσεων, ή/και επιστροφών.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Email:

[email protected]

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

+30 690 640 3059  (09:00-17:00)

Επιστροφές, Pretty Woman™