Τρόποι Αποστολής

Με την αποστολή της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε με τον αριθμό αποστολής μέσω EMail καθώς και το link για αναζήτηση παραγγελίας (στην περίπτωση που δεν λαβετε e-mail παρακαλούμε ελέγξτε τα “ανεπιθύμητα”). Οι αποστολές πραγματοποιούνται με ACS.

Αποστολές πραγματοποιούμε καθημερινά και θεωρούμε ότι μπορούμε να είμαστε συνεπείς χωρίς περεταίρω καθυστερήσεις στην κατασκευή των προϊόντων που προσφέρουμε.

Στις περισσότερες των παραγγελιών, η παράδοση έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Μεταφορικά Ελλάδα

Τα μεταφορικά κοστίζουν 3€ για όλη την Ελλάδα, για όποιον τρόπο πληρωμής και αν διαλέξετε. Εάν προβείτε σε παραγγελίες άνω των 45€, τότε δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς.

Η αντικαταβολή είναι +2.

Για πληρωμές με οποιονδήποτε τρόπο εκτός αντικαταβολής (Χρεωστική Κάρτα, Κατάθεση σε λογαριασμό και PayPal) έχετε – 10% έκπτωση.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με ACS .

Κύπρο

Τα μεταφορικά κοστίζουν 8€ , για όποιον τρόπο πληρωμής και αν διαλέξετε. Εάν προβείτε σε παραγγελίες άνω των 80€, τότε δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς. Οι αποστολές πραγματοποιούνται με ACS. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι 5-10 εργάσιμες (ανάλογα με την πόλη και το εκάστοτε κατάστημα).

Ευρωπαϊκή Ένωση

Για χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα μεταφορικά κοστίζουν 9€ . Η αποστολή γίνεται με ELTA Hellenic Post .Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι 5-10 εργάσιμες.

Εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης

Για χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα μεταφορικά κοστίζουν 9€ . Η αποστολή γίνεται με ELTA Hellenic Post. Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας είναι 6-10 εργάσιμες (σε ορισμένες περιπτώσεις ισχύουν χρεώσεις μεταφορικών ανάλογα με την επιλογή του τρόπου αποστολής και του βάρους).

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Email:

[email protected]

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

+30 690 640 3059  (09:00-17:00)

Αποστολή – Παράδοση, Pretty Woman™